Posted 2 January witam.mam pytanie.dlaczego jeszcze wczoraj można było zrobić przelew z karty mastercard a dzisiaj od rana nie można.proszę o odpowieć Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 January więc teraz nie ma co liczyć na kolejne płatości.co wiąże się z eventami i nagrodami.trochę mi smutnoale cuż trzeba poczekać po mojemu powinna być rekonpesata nagród z eventu do puki nie zastanie poprawiona płatność zwłaszcza że to problem nie graczy a im właśnie przepadną nagrody bez wpłat.pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 January Dzisiaj też nie można przelewu zrobic z mastercard a eventy uciekają.echhhh Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 January Здравствуйте! К сожалению, по всем проблемам с платежами вы можете обратиться в службу технической поддержки - https://www.creagames.com/support Напоминаем, что официальный язык игрового портала - русский. Обращения, направленные на других языках, могут остаться без ответа. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites